Friday, 30 December 2011

I Will Miss Youuu Sahabat :(

Assalamualaikum Sahabat Lelaki dan Perempuan . Tetiba rajin pulakk nak mengluahkan perasaan Eika dekat blog kesayangan niee .. :) Yeahh Eika memang sayang blog Eika sebab dia selalu dengar story gembira and sedih  Eika everyday . :) Mmuuahhh :* Kayy stopppp ... Eika sebenarnya tengah rindu dengan Empat orang sahabat kesayangan Eika . Sobsob :( Lama kutt kami tak jumpa sebab cuti sch right ? Errrrrrrr , rinduu korang babeyhh .. Seriouslyyyy .. :( Korang rindu Eika tak ? Hemm ,,,... :( 

Kami Sahabat Selamanya :*

See dalam gambar tuu .. Errr , rinduu korang laaaa sayangg .. :(  Even next year kitee tak sama class tapi korang jangan lupa Eika taww .. Eika akan sentiasa ingat korang taw .. Korang semua laaa tempat Eika story pasal probss Eika .. Korang jerkk paham perasaan Eika , korang paham perangai Eika yang agak biol niee .. Yeahhh .. :) Kekadang Eika buad korang saket hati , terkutuk korang .. Sorry ea sayang .. :) Takda orang yang boleh ganti tempat korang tahu tak ? :) Bestiee forever babeyh :*


<3 Rindu Awakk Wahai Sahabat <3

Timee niee kutt last kitee jumpa ? Kankan ? Yeahhh me knoww .. Rindu this moment .. Suka tengok korang happy  , gelakgelak .. Kita Lima Sahabat Forever .. :) Eika akan rindu time niee .. <3 Korangkorang , lupa nak tanya .. Korang sehad tak ? Hehe .. Hopee korang sehad kayy ..  Aminn ;D 


Miss This Moment With Them Babeyh :D

Atototo tengok tuu korang senyum , manja plus comel jerkk .. Hehe , picture niee buad Eika tersenyum babeyhh .. :) Tinggal bape hari jerkk nak naik sch .. Ingat taw next yearr kitee dah takde timee nakk mainmain lagi .. Kitee kene straight belajar even ada setahun sebelum SPM .. Even lain class kitee still bole belajar sesama mcm masa before PMR right ? Takda pape yang boleh halang kitee tuk study sesama .. :) Even result PMR tak beerapa memuaskan , tp korang jangan give up . Cause still have time too prepare for SPM .. :) Tak lama lagi sch kan ? Korang nak tahu tak orang yg paling Eika nak sangat jumpa bila sch bermula siapa ? Eika nak jumpa korang dulu tahu tak ? :) 

Eika Sayang Awak Sahabat .. :*

<3
Mirza Zayani Bt Zulkiflee <3
<3 
Anis Amirah Bt Jamal  <3
<3Rahwani Bt Rashed
<3<3Nur Hazwani Bt Ya'akob <3 
 
Friendd Forever And Ever . :) Kayy Byebye Babeyh .. 


LotsOfLove, Eika 




Terima Kasih Silent Readers . Suka Like :*

No comments:

Post a Comment